Agenție Recrutare

Ce este o agenție de recrutare? Care este scopul unei agenții de recrutare?

Raspunsul la aceste întrebări generale probabil că sunt foarte bine cunoscute. În plus, pe acest site, poti afla, poți descoperi, câteva elemente mai puțin promovate, precum diferențele dintre forta de munca, resursa umana sau relatia de tip parteneriat.

Obiectivul nostru principal este acela de a identifica și recomanda candidații care pot contribui la dezvoltarea firmelor clienților nostri.

Descoperă aici ca organizațiile mari s-au dezvoltat și cu ajutorul agențiilor de recrutare. Acestea au un rol esențial în identificarea și valorificarea potențelor candidaților și angajaților.

Oamenii, vazuți ca parteneri, resursă umană sau forță de muncă, în cadrul unei companii, sunt cele mai importante investiții ale firmei. Companiile care își aleg oamenii potriviți sunt cele care sunt în siguranță. Astfel, viitorul unei afaceri este în „mâinile” managerului responsabil cu recrutările.

Oamenii fac diferența! Succesul unei firme poate fi garantat doar prin calitatea colaboratorilor acesteia. 

Firmele de consultanta în resurse umane sau agențiile de recrutare procesează diferit informațiile. Deseori, doar prin headhunting se identifica candidații capabili de performanță.

Suntem o firmă de consultanță în resurse umane / headhunting. Ne dedicăm toate resursele recrutării. Pentru QLT Group recrutările sunt unice și necesită stategii de recrutare și selectie unice. Acestea sunt adaptate poziției pentru care se ofera consultanța.

PROFESIONALISM:

Pentru o Agenție de Recrutare personal, singura modalitate prin care se poate obține succesul este aceea în care toate părtile implicate câștigă. Acest succes nu se poate obține dintr-o simpla joacă.

CALITATE:

În stransă legatură cu Profesionalismul, Calitatea, reprezintă un obiectiv pentru noi.  Firma noastră de headhunting atinge acest obiectiv pe principiul punct țintit, punct lovit.

INOVATIE:

Cheia succesului în orice domeniu este inovația. Group QLT – Agenție Recrutare – știe să genereze idei noi, să identifice ideile inovatoare și să le valorifice în inovații.

Succesul vostru este afacerea QLT ™ Recrutare

Categorii Joburi

SSL Certificate

Joburi noi, active:

© 2024 Recrutare QLT România | Termeni și Condiții | Confidențialitate și Cookies | Protecția datelor