Termeni și Condiții

Operatorul site-ului www.qlt.ro este: R.C. – Group QLT I.I. având CUI 28400694, Nr. Reg. Comertului  F32/424/2011, sediu social: str. Iezer nr. 5, ap. 45, Sibiu, e-mail: office@qlt.ro.

Furnizorul serviciilor de găzduire a website-ului este S.C. ROMARG S.R.L. (www.romarg.ro). Operatorul are încheiat un contract prin care furnizorul asigură că a luat măsuri de securitate a serverelor.

Furnizorul serviciilor de facturare, inclusiv facilitarea plăților cu cardul online, este S.C. i-Tom Solutions S.R.L. (www.fgo.ro) iar plata efectivă cu cardul online se realizează prin procesatorul de plăti NETOPIA Payments (netopia-payments.com).

Astfel, prin intermediul facturilor emise prin FGO se pot adauga linkuri de plată cu cardul pentru valoarea respectivelor facturi. Procesarea plăților cu cardul fiind efectuată de NETOPIA Payments.

Site-ul www.qlt.ro nu este un site e-commerce, prin intermediul site-ului nu se vinde online. Pentru facturile emise de operatorul site-ului, unde există linkuri de plata cu cardul și unde Clienții optează pentru plata cu cardul se aplică următoarele condiții:

Plata Online cu Card Bancar

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, folosim serviciile de plată online ale NETOPIA Payments / MobilPay.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, în conditii de sigurantă deplină. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub sigla VISA (Classic sau Electron) și MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Pentru plătile cu aceste carduri este folosit sistemul 3D Secure elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3D Secure te asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, în nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele MobilPay, aceste date fiind direct introduse în sistemele VISA și MasterCard. În plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitații posesorilor de carduri în mediul electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoara numai pe serverele VISA sau MasterCard, dupa caz. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiilor, trebuie să introduci datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăti MobilPay.

Tranzacțiile se efectuează în RON, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului tau, în cazul în care cardul este asociat unui cont în alta moneda decât RON.

R.C. – Group QLT I.I. nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul tău.

Politica de Livrare

Livrarea serviciilor se face conform contractelor semnate iar emiterea facturilor și plata acestora se face după ce serviciile au fost deja prestate / livrate.

Astfel, la momentul emiterii facturii și al plății online serviciile comandate sunt deja livrate.

Livrarea serviciilor comandate se face prin email iar termenul estimativ de livrare este de 14 zile lucrătoare.

În funcție de complexitatea cerințelor Clienților, termenele specifice de livrare vor fi agreeate în cadrul contractelor de prestări servicii cu respectivii Clienți.

Politica de anulare plată cu cardul

În cazul în care factura plătită cu cardul online se va storna, sumele se vor credita în maxim 7 zile lucrătoare pe același card cu care s-a făcut plata.

Politica de retur

In cazul în care nu va mai doriți serviciul comandat, puteti anula oricând, în termenul legal de 14 zile, orice comanda care nu a fost livrată. Pentru situațiile în care livrarea se întarzie, din motive neimputabile nouă, vă rugăm să ne contactati pentru a găsi cea mai bună soluție.

Comenzile nelivrare și anulatele plătite cu cardul se vor storna prin intermediul procesatorului de plati Netopia, pe același card, în maxim 7 zile lucrătoare.

© 2024 Recrutare QLT România | Termeni și Condiții | Confidențialitate și Cookies | Protecția datelor