Carieră

Dacă sunteți în căutarea unui job de calitate, vă invităm să accesați pagina Joburi și să ne transmiteți cv-ul vostru prin email la cariera@qlt.ro.

Mâine poate fi prima zi în care să vă valorificați adevăratul potențial!

Raportul dintre un angajator și un angajat este determinat de modul în care acești actori se văd pe ei și de modul în care fiecare îl vede pe celălalt. În cadrul acestui raport, un factor esențial este dat de diferența tratării ca „forța de muncă”, ca „resursă umană” sau ca „partener„.

Vă invităm să cautați diferențele dintre aceste trei modalitați: „forță de muncă”, „resurse umane” și „parteneriat”, pe langa cele evidente, rezultate din termenii folosiți, și să meditați asupra acestora. Întelegerea acestor diferențe și a celor rezultate din organizarea piramidală și organizarea de tip rețea sunt esențiale în alegerea job-ului potrivit și în procesul de recrutare.

Dacă doriți să deveniți performanți, căutați cărtile profesorului Lucian Culda, selecționat de International Biographical Centre, Cambridge CB2 3QP, England în lucrarea „Primii 2000 de intelectuali ai Secolului 21” și om internațional al anului 2003.

Cariera voastră este afacerea QLT 

Categorii Joburi

SSL Certificate

Joburi noi, active:

© 2024 Recrutare QLT România | Termeni și Condiții | Confidențialitate și Cookies | Protecția datelor