Recrutare Personal

Aveți nevoie de soluții noi?

Problemele de mâine nu pot fi rezolvate cu soluțiile de ieri. Soluțiile de mâine pot veni doar din partea celor care își generează singuri cadrul necesar apariției ideilor inovatoare.

Frumoasa legendă a mărului lui Newton și a descoperirii gravitației se pare că este falsă, fiind creația nepoatei acestuia sau a lui Voltaire. Nu trebuie să stăm sub un copac și să asteptăm să ne lovească ceva ci trebuie să „scuturăm” noi copacul și să ne producem noi cadrul favorabil noilor descoperiri.

Ce este bun un consultant în recrutare, un bun recruiter? În recrutare personal, a fi un consultant bun însemnă, în primul rând, a avea capacitatea de a identifica potențialul candidaților. De multe ori, candidații nici nu stiu de ce ar putea fi în stare și e posibil să fie foarte valoroși în cu totul și cu totul alt domeniu de activitate decât cel în care activează sau care cred ei ca ar fi cel potrivit.

Consultanța în recrutare personal oferita de QLT se dorește a fi una durabilă, astfel încât colaborarea cu noi să însemne o recrutare de succes. Cere oferta noastra sau află și aplică la joburile disponibile.

Categorii Joburi

SSL Certificate

Joburi noi, active:

© 2024 Recrutare QLT România | Termeni și Condiții | Confidențialitate și Cookies | Protecția datelor