Pentru a aplica, transmiteti cv-ul si titlul jobului pe email la cariera@qlt.ro
Nota catre candidati referitoare la protectia datelor cu caracter personal
Titlu recrutare | Manager Restaurant – bucatarie internationala / asiatica |
---|
Categorii | Management, Servicii Profesionale |
---|
Locația | Bucuresti |
---|
Detalii | Manager Restaurant – bucatarie internationala / asiatica Obiectivul postului: - Desfasoara activitati de promovare, organizare si coordonare Restaurant cu specific chinezesc, asigura respectarea standardelor si politicilor in domeniul calitatii si sigurantei alimentelor, asumate de catre companie.
- Se implica activ in promovarea businessului si in dezvoltarea lui (pe viitor se doreste extinderea retelei in Bucuresti si tara).
Principalele responsabilitati: - Dezvoltarea strategiilor de vazare, promovează restaurantul, produsele și serviciile către clienți, publicul larg, mass-media.
- Negocierea de contracte.
- Dezvoltarea vanzarilor si relatiilor cu clientii.
- Concepe si implementeaza strategii de marketing.
- Deruleaza toata gama de activitati specific din cadrul localului.
- Coordonarea si controlul activitatii din bucatarii, vizand: calitatea produselor, timpul de productie, incadrarea in normele de consum, respectarea procedurilor de lucru conform sistemului de management integrat calitate-siguranta alimentului.
- Supervizarea activitatii de livrare a comenzilor la domiciliul clientului si servire directa;
- Verifica modul in care este asigurata materia prima (cantitativ si calitativ).
- Supervizeaza incadrarea in normele de consum specific de materie prima, respectarea retetarelor, calitatea produselor, respectarea procedurilor interne, timpul de productie si livrare.
- Elaborarea proiectului bugetului de cheltuieli pentru restaurant si urmarirea incadrarii in marjele alocate.
- Construirea si mentinerea unui climat de lucru sanatos in cadrul echipelor de angajati, prin actiuni care stimuleaza comunicarea si lucrul in echipa.
Cerinte: - Studii superiore in domeniul alimentar, marketing, stiinte economice;
- Minim 3 ani experienta pe o pozitie de management, marketing & vanzare in domeniul HORECA (constituie avantaj experienta intr-un restaurant cu specific chinezesc);
- Bune cunostinte de operare PC: Word si Excel;
- Disponibilitate pentru program prelungit;
- Persoana responsabila, dinamica, cu spirit de observatie, bun organizator.
Oferta (bonusuri, beneficii): - Pachet salarial motivant, corelat cu experienta profesionala in domeniul HORECA;
- Program flexibil, contract pe perioada nedeterminata
- Mediu de lucru placut, dinamic si profesionist;
- Posibilitatea dezvoltarii profesionale.
|
---|
O singură aplicare, prin transmiterea cv-ului pe email, este suficientă pentru primirea consimțâmântului și înscrierea în baza de date și considerarea candidaturii pentru toate posturile asemănatoare și pentru cele care corespund candidaturii voastre.
Succes!